top of page
turnteam zwolle.webp

OVER ONS

Turnacademie Regio Zwolle biedt talenten een turnopleiding in een omgeving met topsportfaciliteiten. De turnopleiding is gericht op instroom en deelname aan het topsportprogramma van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU).

Talentidentificatie, talentontwikkeling, het opleiden tot- en het uitoefenen van het beroep ‘topsporter’ staan centraal. Met uiteindelijk als resultaat dat turners uit de opleiding van Turnacademie Regio Zwolle met succes deelnemen aan nationale kampioenschappen, internationale wedstrijden, Europese- en Wereldkampioenschappen en Olympische Spelen.

ONZE DOELEN

Grensverleggend in een veilige omgeving
Samenwerken aan groei; met mooie resultaten tot gevolg
Aandacht voor de ontwikkeling van de individuele sporter
tunracademie regio zwolle contract.webp
ONTSTAAN

Turnacademie Regio Zwolle is op 24 juni 2021 opgericht om talentvolle, regionale turners een volwaardig turn- en onderwijsprogramma te bieden in een omgeving met top(sport)faciliteiten. Een professioneel talentontwikkelings- en topsportprogramma op het hoogste niveau, waarbij een pedagogische aanpak en het welzijn van de sporter en het gezin rondom de sporter centraal staan. 

Turnacademie Regio Zwolle heeft tevens als doel om kennis- en expertisecentrum te zijn voor clubs en clubtrainers in Noord-Oost Nederland. 

BESTUUR & ORGANISATIE

ONDERWIJS

CSE-school.webp

PO & VO - CSE

Op het Centre for Sports & Education haalt ieder talent dagelijks het beste uit zichzelf, of het nu in de schoolbanken of in de zaal is.

Door goed onderwijs, sportspecifieke trainingen en sportondersteunende lessen over bijvoorbeeld voeding, kracht en mentale aspecten word je van A tot Z voorbereid op een toekomst als topsporter. Daarmee is het CSE uniek in Nederland. 

Landstede MBO.webp

MBO - Landstede

Studeren en sport hebben veel gemeen: ambitieus zijn, doelen stellen en die proberen te halen door veel te oefenen en gemotiveerd te blijven. Ook maken we letterlijk werk van sport.

Zo hebben we speciaal voor topsporters het Landstede Topsport Traject (LTT). Samen met jouw topsportcoördinator stem je je studie en jouw (top)sportprogramma op elkaar af. Zo kun je op twee fronten scoren.

Windesheim Zwolle.webp

HBO - Windesheim

Wil je gaan studeren in Zwolle? Ontdek de opleidingen van Windesheim! De beste HBO-studie vind je bij Hogeschool Windesheim. Voltijd & Deeltijd.

 

Ben jij topsporter en wil je bij ons je topsport en studie succesvol combineren? Dan ben je bij Windesheim aan het juiste adres! Dankzij de topsportregeling van Windesheim haal je het beste uit je topsportcarrière én maatschappelijke carrière.

SAMENWERKENDE VERENIGING

Turnacademie Regio Zwolle werkt samen met verschillende verenigingen in de regio. Turners die bij Turnacademie Regio Zwolle trainen komen op wedstrijden ook uit voor hun ‘thuisvereniging’.

Geïnteresseerd om met ons samen te werken? 

logo-rk-dos-kampen.png
logo-gv-sportlust-enschede.png
logo-sv-twello.png
logo-vgv.png
borne28-logo.png

TRAININGSIMPRESSIE

bottom of page