top of page
Modern Architecture

Hier je eigen advertentie zien? 

INVESTEER IN ONTWIKKELING

Nieuwe partners kunnen we een breed scala aan opties bieden. Hierin staat de wens van de ondernemer altijd centraal en is leidend in onze sponsorovereenkomsten.

We werken actief samen met de BusinessClub 038, organiseren jaarlijks meerdere (netwerk) evenementen, zowel in het Victorium als daarbuiten en hebben nog veel meer interessante sponsor benefits. 

Ons uitgangspunt is altijd: "Service op maat!"

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Onze partners

Landstede-groep.webp
Emonta-fc.webp
Jansen-vastgoed.webp
Synergy glas logo.png
CSE.webp
Kracht-centrale.webp
BC038.webp
talenten-fonds.webp
Victorium.webp
Craft.webp
Klaverblad.png

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Leden BC038, sponsoren & donateurs

Logo-infracom+payoff (fc).webp
Blue-fiber.webp
Onlino.jpg
A-print - Bedrukken en borduren van textiel.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je graag met onze turnacademie meegroeien? Of het nu gaat om vermelding van je logo op kleding, in de turnhal, de LED video wall op het Victorium, deelname aan charity dinners of de BusinessClub 038... Het behoort tot de vele mogelijkheden en is besprekbaar. 

Neem contact met ons op

We denken met je mee, inventariseren de behoeften en matchen die met de te bieden opties. Geen sponsor is hetzelfde, dus ook onze sponsorpakketten niet... Heb je een vraag over de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op!

JOIN THE CLUB

Wat geweldig dat je overweegt onze sponsor te worden! Laat heronder je mailadres achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page